Mijn opa heeft de boerderij in de Zuidvlietpolder gekocht met het idee iets in de recreatie te gaan doen naast het bestaande akkerbouwbedrijf. Het is namelijk een prachtige rustige locatie direct gelegen aan het Veerse Meer. Mijn opa en mijn vader hebben geprobeerd om vergunning te krijgen voor een camping, maar dat is helaas nooit gelukt. Rond 2006 tot 2008 had de gemeente Goes samen met een projectontwikkelaar plannen om de hele polder (53 ha) te ontwikkelen voor verblijfsrecreatie en havenuitbreiding. Ik ben erg blij dat dat nooit is gebeurd vanwege de crisis in 2008. Financieel was het zeker een opsteker geweest, maar ik ben opgegroeid in deze polder en ben enorm aan dit plekje gehecht en ik had het zonde gevonden als de hele polder op die manier ontwikkeld was geworden.

Al sinds dat ik een klein mannetje was wilde ik al graag iets met verblijfsrecreatie doen naast het akkerbouwbedrijf en deze droom wil ik graag werkelijkheid laten worden. In 2012 zijn we gestopt met het houden van Blond d’Aquitaines omdat we merkten date er steeds minder maatschappelijk draagvlak is voor intensieve vleesveehouderij, zeker naast een Natura2000 gebied. Ik ben gestopt met als doel om te schakelen naar een veel duurzamere bron van inkomsten, namelijk de eco-lodges.

In dit project komt voor mij alles samen: Verblijfsrecreatie, Technische innovatie en het bouwen aan een duurzame toekomst hand in hand met de Natuur. Verblijfsrecreatie vind ik ontzettend leuk omdat ik zelf veel heb gereisd en veel ideeën heb opgedaan en er ontzettend veel voldoening uithaal als ik mensen een speciale ervaring mee kan geven die ze voor altijd koesteren. Als ingenieur gaat mijn hart een stukje sneller kloppen van technische innovaties, mits deze onze wereld een stukje beter maken. Een voorbeeld van een van mijn eigen technische innovaties is CombiTrip, een platform waarop alle mobiliteit wordt aangeboden en gecombineerd. Het idee erachter is dat we erg in-efficiënt omgaan met onze mobiliteit en wanneer we alles op één platform aanbieden en combineren we met minder middelen meer mensen kunnen vervoeren. Ik wil laten zien dat het mogelijk is om op het gebied van duurzaamheid te innoveren in een kleinschalige ontwikkeling waarbij natuurwaarden sterk worden verbeterd en er daardoor alleen positieve effecten zijn op flora en fauna.